Sant Mat: Meditation på den inre ljuset och det inre ljudet

Meditationsgrupper: Stockholm, Stockholm

Meditationsgrupper ger nya meditatörer ett underbart tillfälle att meditera tillsammans med andra som redan upptäckt meditationens fördelar och att finna en samhörighet i praktiserandet. Meditationsgrupperna träffas i två timmar, där en timme ägnas åt den teoretiska aspekten av Sant Mat genom att läsa eller titta på en DVD där Mästaren föreläser. Den andra timmen ägnas åt att praktisera Sant Mat, att meditera på det inre Ljuset och Ljudet.

Att delta i en meditationsgrupp är kostnadsfritt och alla är välkomna. För att få delta i meditationen krävs viss förberedelse och en formell instruktion i hur man praktiserar meditation enligt Sant Mat.

Sön 16:00 Rindögatan 32, i bottenplanet
(T-bana Gärdet) uppgång Brantinggatan

Email: info@knowthyselfassoul.org

Onsdagar 18.00Rindögatan 32, i bottenplanet
(T-bana Gärdet) uppgång Brantinggatan

Nationella representanter: Svenska

Sveriges representanter för Sant Baljit Singh är tillgängliga för att svara på frågor. De fungerar som officiella kontaktpersoner för att ge information om Sant Mat och Sant Baljit Singh.

National Representative

info@knowthyselfassoul.org

Sant Baljit Singh

Sant Baljit Singh

Andlig Mästare

Vad är Sant Mat?

Klicka här för att läsa mer om Sant Mat i teori och praktik

“Stig in i det vidöppna kosmos och börja leva på ett nytt sätt. Förlora dig i Guds kärlek och bli hänförd över honom. Det finns bara en mening med livet. När du en gång absorberas i hans kärlek finns det ingen anledning att lämna hans famn. Sanningen finns inombords, inte där ute.” - Sant Baljit Singh

Feel free to contact the webmaster

Copyright © 2006 Sant Baljit Singh